MrsW
kink/fetisj

Do's

Onderin vind je een lijst van mogelijkheden, indien vanwege discretie, kun je in je bericht alleen de bijhorende nummers zetten.


1/ AGEPLAY

LETTERLIJK VERTAALD: LEEFTIJDSSPEL. ROLLENSPEL WAARIN DE ENE PARTNER DE ROL VAN VOLWASSENE, DE ANDERE DE ROL VAN KIND AANNEEMT.

2/ ANDREASKRUIS

MENSHOOG KRUIS IN DE VORM VAN EEN X, VOORZIEN VAN BEVESTIGINGSPUNTEN VOOR TOUW EN/OF BOEIEN; WORDT GEBRUIKT OM IEMAND VAST TE BINDEN, WAARNA MET DIE PERSOON GESPEELD KAN WORDEN. WORDT MEESTAL KORTWEG 'KRUIS' GENOEMD.

3/ BALLBUSTING

SPECIALE VORM VAN CBT WAARBIJ DE DOMINANTE HAAR EIGEN LICHAAM GEBRUIKT OM DE PIJN IN DE MANNELIJKE GESLACHTSDELEN OP TE VOEREN, BIJVOORBEELD DOOR KNIETJES EN SCHOPPEN IN HET KRUIS VAN DE MANNELIJKE ONDERDANIGE TE GEVEN.

4/ BALLGAG

MONDKNEVEL IN DE VORM VAN EEN BAL. AAN DE BAL ZIJN RIEMPJES VERBONDEN, DIE OM HET HOOFD HEEN OP HET ACHTERHOOFD WORDEN VASTGEMAAKT.

5/ BENCH

KOOI VAN METALEN TRALIEWERK.

6/ B&D

BONDAGE EN DISCIPLINE

7/ BI-CURIOUS, BISCHIERIG

NIEUWSGIERIGHEID NAAR SEKS MET HETZELFDE GESLACHT VAN IEMAND DIE ALLEEN HETERO- ERVARING HEEFT.

8/ BLINDDOEK

VOORWERP DAT DIENT OM DE ONDERDANIGE TIJDENS EEN SM SPEL HET ZICHT TE ONTNEMEN. HET EFFECT KAN ZIJN DAT HIJ ZICH BETER KAN CONCENTREREN OP HET SPEL, NIET WORDT AFGELEID EN SCHERPER GAAT LETTEN OP WAT HIJ HOORT EN VOELT. DE ONDERDANIGE KAN IMMERS NIET VAN TE VOREN ZIEN WAT DE DOMINA GAAT DOEN. EEN SJAAL OF ELASTISCHE KATOENEN HAARBAND KAN ALS BLINDDOEK FUNGEREN, MAAR ER ZIJN OOK OOGMASKERS VOOR DIT SPEL.

9/ BOEIEN

HULPMIDDEL OM EEN ONDERDANIGE TE BEPERKEN IN ZIJN BEWEGINGSVRIJHEID. KAN OOK DIENEN OM TE LATEN ZIEN DAT HIJ ONDERDANIGE/ SLAAF IS. DE MEEST GEBRUIKTE BOEIEN ZIJN DIE VOOR POLSEN EN ENKELS DIE OVER HET ALGEMEEN VAN LEER OF RUBBER GEMAAKT ZIJN.

10/ BONDAGE

BEPERKING OF WEGNEMING VAN DE BEWEGINGSVRIJHEID VAN DE ONDERDANIGE MET BEHULP VAN TOUW, KETTING, BOEIEN EN/ OF ANDERE HULPMIDDELEN.

11/ BOK

AFGEROND, DOORGAANS MET LEER BEKLEED BOK OP VIER POTEN. AAN DE POTEN ZITTEN DOORGAANS BEWESTIGINGSPUNTEN VOOR BOEIEN EN OF TOUW, ZODAT DE ONDERDANIGE OVER HET TOESTEL HEEN GEBOGEN AAN ENKELS EN POLSEN VASTGEZET KAN WORDEN.

12/ BUTTPLUG

DILDO, SPECIAAL BESTEMD OM IN DE ANUS TE BRENGEN. BLIJFT DOOR ZIJN VORM EN BREDE BASIS GOED ZITTEN.

13/ CANE

FLEXIBELE STOK DIE KAN WORDEN GEBRUIKT OM MEE TE SLAAN. KOMT VOOR IN VERSCHILLENDE DIKTES.

14/ CANING

GESLAGEN WORDEN MET EEN CANE.

15/ COCKRING

RING, MEESTAL VAN METAAL DIE OM DE BASIS VAN DE PENIS PAST EN WORDT AANGEBRACHT ALS DE PENIS NOG SLAP IS. ZORGT ERVOOR DAT DE PENIS IN OPGEZWOLLEN TOESTAND LANGER STIJF BLIJFT DOORDAT HET BLOED NIET UIT DE ZWELLICHAMEN KAN VLOEIEN.

16/ CROSSDRESSING

HET AL DAN NIET VRIJWILLIG DRAGEN VAN KLEDING DIE GEASSOCIEERD WORDT MET HET ANDERE GESLACHT. HET VERSCHIL MET TRAVESTIE IS DAT EEN CROSSDRESSER DIT NIET DOET VOOR SEKSUELE OPWINDING OF FETISJ.

17/ DILDO

VOORWERP DAT IN DIT GEVAL ANAAL INGEBRACHT KAN WORDEN, MEESTAL GEMAAKT VAN RUBBER OF LATEX EN GEGOTEN IN DE VORM VAN EEN STIJVE PENIS.

18/ ELECTRO PLAY

SPEL MET STIMULATIE DOOR EEN ELEKTRISCHE APPARAAT ZOALS EEN TENS- UNIT OF VIOLET WAND.

19/ ENEMA

HET ANAAL INBRENGEN VAN VLOEISTOFFEN IN DE DARMEN VAN EROTISCHE STIMULATIE, VAAK IN HET KADER VAN NURSING. IN HET NEDERLANDS HEET DIT EEN 'KLYSMA'.

20/ FETISH

EEN VOORWERP OF MATERIAAL WAARAAN IEMAND EEN EROTISCHE LADING TOEKENT OF WAARVOOR IEMAND EEN EROTISCH FASCINATIE HEEFT.

21/ FIGGING

BINNEN BDSM IS FIGGING DE ENGELSE TERM VOOR SPELEN MET GEMBER.

22/ FISTEN, FISTFUCKING

HET LANGZAAM EN VOORZICHTIG INBRENGEN VAN DE HAND OF EEN GEDEELTE DAARVAN IN HET LICHAAM VAN DE PARTNER, WAARBIJ DE HAND BINNENIN HET LICHAAM TOT EEN VUIST GEBALD WORDT. IN HET ECHTE NEDERLANDS IS DIT VUISTNEUKEN.

23/ FOLIE

ZEER DUN BLADMETAAL OF KUNSTSTOF, KAN GEBRUIKT WORDEN OM IEMAND IN TE PAKKEN EN DAARDOOR VOLSTREKT BEWEGINGSLOOS TE MAKEN. VERHINDERD DAT DE HUID KAN ADEMEN WAARDOOR IEMAND KAN ZWETEN.

24/ GAG

MONDKNEVEL, VOORWERP DAT SPREKEN VERHINDERT.

25/ GEWICHTEN

KLEINE ZWARE VOORWERPEN DIE AAN KLEMMEN GEHANGEN KUNNEN WORDEN OM DE PIJN VAN DE KLEMMEN TE VERGROTEN.

26/ GOLDEN SHOWER

PLASSEKS, MEER IN HET BIJZONDER: OP IEMAND PLASSEN. KAN ALS VERNEDEREND ERVAARD WORDEN.

27/ HALSBAND

BAND VOOR OM DE HALS, MEESTAL VAN LEER GEMAAKT. MAG DOOR VEILIGHEIDSREDENEN NIET TE STRAK ZITTEN.

28/ HARNAS

EEN GEHEEL VAN KETTINGEN, LEREN BANDEN OF TOUW WAARMEE EEN LICHAAMSDEEL ZOALS BOVENLIJF, PENIS, KRUIS, GEHELE LICHAAM WORDT INGESLOTEN.

29/ HOGTIE

HOUDING WAARBIJ DE ONDERDANIGE OP ZIJN BUIK LIGT MET ZIJN HANDEN EN VOETEN NAAR ACHTER DE RUG AAN ELKAAR GEBONDEN.

30/ INJEKTIENAALDEN

STERILE, HOLLE NAALDEN DIE IN DE ZORG IS GEBRUIKT.

31/ JAPANSE BONDAGE

BONDAGE DIE IS ONTSTAAN UIT OUDE JAPANSE MARTELMETHODEN. VERSCHILT VAN GEWOON VASTBINDEN DOOR DE ESTHETIEK VAN DE BONDAGE, WAARBIJ GELDT DAT 'LESS IS MORE' EN HET STREVEN NAAR PERFECTIE. HET LANGDURIG VOLHOUDEN VAN GEVORDERDE JAPANSE BONDAGES VERGT TRAINING, WAARBIJ YOGA EEN ROL KAN SPELEN.

32/ KAARSVET

ONGEKLEURDE STEARINE OF PARAFFINE KAARSEN KUNNEN WORDEN GEBRUIKT OM KAARSVET OP HET LICHAAM VAN EEN SUB OF MASOCHIST TE LATEN DRUPPELEN. NAARMATE DE AFSTAND TUSSEN KAARS EN LICHAAM GROTER IS, ZAL HET KAARSVET MEER ZIJN AFGEKOELD ALS DIE HET LICHAAM BEREIKT EN MINDER PIJN DOEN.

33/ KETTING

SERIE DOOR ELKAAR GESLAGEN METALEN RINGEN, VERKRIJGBAAR IN VERSCHILLEND RINGGROOTTES EN LENGTES. KAN GEBRUIKT WORDEN OM EEN SUB MEE OF AAN VAST TE ZETTEN.

34/ KLEMMEN

VEREND VOORWERP WAARMEE IETS VASTGEZET KAN WORDEN. WORDT IN BDSM GEBRUIKT OP TEPELS, HUIDPLOOIEN, SCHAAMLIPPEN, OORLELLETJES EN/OF BALZAK OM PIJN TOE TE BRENGEN.

35/ KNIJPERS

VEREND VOORWERP WAARMEE IETS VASTGEZET KAN WORDEN. WORDT IN BDSM NIET GEBRUIKT OM DE WAS MEE OP TE HANGEN, MAAR OM PIJN TOE TE BRENGEN OP TEPELS, HUIDPLOOIEN, SCHAAMLIPPEN, OORLELLETJES EN/OF BALZAK.

36/ KOOI

VIERKANT OF RECHTHOEKIG TRALIEWERK WAARIN IEMAND KAN WORDEN OPGESLOTEN.

37/ KORSET

KLEDINGSTUK DAT OM HET MIDDENLIJF GEDRAGEN WORDT EN MET BEHULP VAN VETERS WORDT INGESNOERD, WAARDOOR HET OMVANG VAN HET MIDDEL AFNEEMT. BESTAAT IN TWEE VORMEN: UNDERBUST EN OVERBUST

38/ KUISHEIDSGORDEL

GORDEL VOOR ONDERDANIGE MAN DIE DE TOEGANG NAAR DE GESLACHTSDELEN AFSLUIT.

39/ LATEX

SYNTHETISCH RUBBER, WAARUIT CONDOOMS EN KLEDING KUNNEN WORDEN GEMAAKT.

40/ LUIERFETISH

EROTISCHE FASCINATIE VOOR HET DRAGEN VAN LUIERS. DUIPER- LOVERS GENIETEN VOORAL VAN HET DRAGEN VAN LUIERS, AL OF NIET IN COMBIATIE MET STRAF VOOR HET BEVUILEN VAN DE LUIER.

41/ MASKER

NAAR DE VORM VAN HET GEZICHT GEMAAKTE BEDEKKING, DIE EEN GEDEELTE OF HET GEHELE GEZICHT BEDEKT. VAAK VAN LEER OF LATEX GEMAAKT.

42/ MASOCHISME, MASOCHIST

DEGENE DIE DE MOGELIJKHEID OF EIGENSCHAP HEEFT OM AAN PIJN PLEZIER TE ONTLENEN.

43/ MINDFUCK

PSYCHOLOGISCHE MANIPULATIE VAN DE ONDERDANIGE DOOR DE DOMINANTE ERVOOR ZORGEN DAT DE ONDERDANIGE ZENUWACHTIG OF ANGSTIG WORDT VOOR IETS DAT UITEINDELIJK NIET GEBEURT.

44/ MUMMIFICATIE

VORM VAN BONDAGE WAARBIJ DE SUB VOLLEDIG IN FOLIE OF TAPE WORDT GEWIKKELD EN UITSLUITEND DE MOND OF DE NEUS WORDT VRIJGELATEN. VAN ALLE ZINTUIGEN BEROOFD KAN DE SUB ZICH HELEMAAL ONTSPANNEN EN GAAN 'ZWEVEN'.

45/ OPWARMEN

HET RUSTIG BEGINNEN MET SLAAN MET EEN ZWEEP OF BLOTE HANDEN OM DE SUB AAN DE OPBOUWENDE PIJN TE LATEN WENNEN.

46/ PADDLE

SLAG INSTRUMENT MET PLAT SLAGVLAK.

47/ PET PLAY

LETTERLIJK VERTAALD: DIERENSPEL, ROLLENSPEL WAARIN, IN DIT GEVAL DE SUB DE ROL VAN EEN DIER AANNEEMT.

48/ PIJNGRENS

PUNT BIJ OVERSCHRIJDING WAARVAN DE STERKTE VAN EEN PRIKKEL ZO GROOT WORDT DAT PIJN OPTREEDT. EEN LAGE PIJNGRENS WIL ZEGGEN DAT IEMAND WEINIG PIJN KAN HEBBEN, OMDAT DIE PERSOON EEN PRIKKEL SNEL ALS TEVEEL PIJN ZAL ERVAREN. EEN HOGE PIJNGRENS BETEKENT DAT IEMAND VEEL PIJN KAN HEBBEN, OMDAT HET LANGER DUURT VOORDAT, IN DIT GEVAL HIJ, EEN PRIKKEL ALS TEVEEL PIJN ERVAART. 

49/ RELSUB

ONDERDANIGE DIE ER BIJZONDER VEEL GENOEGEN IN SCHEPT EEN DOMINANT UIT TE DAGEN, TE PLAGEN EN ANDERSZINS TE PRIKKELEN TOT ACTIE.

50/ RIJZWEEP

FLEXIBELE DUNNE STOK MET AAN HET ENE UITEINDE EEN HANDVAT EN AAN HET ANDERE UITEINDE EEN DUBBELGESLAGEN STROOKJE LEER ALS SLAGVLAK.

51/ RITS

SERIE KNIJPERS, AAN ELKAAR VERBONDEN MET EEN TOUWTJE, DIE IN EEN RIJ OP DE HUID GEZET WORDT EN VERVOLGENS MET BEHULP VAN HET TOUW IN EEN BEWEGING VAN DE HUID GETROKKEN WORDT.

52/ SCARIFICATION

HET TOEBRENGEN VAN PERMANENTE LITTEKENS DOOR MIDDEL VAN BRANDING OF CUTTING.


53/ SPANKING

BILLENKOEK

54/ SPECULUM

OOK WEL EENDENBEKTANG GENOEMD. TANG VAN METAAL OF ZILVER, DIE IN DIT GEVAL ANAAL WORDT INGEBRACHT, WAARNA MET BEHULP VAN DE BEK VAN DE TANG DE ANUS WORDT OPENGESPERD TEN BEHOEVE VAN MEDISCH ONDERZOEK.

55/ SPREIDSTANG

STOK OF DUNE HOLLE KOKER MET AAN BEIDE UITEINDEN BEVESTIGINGSPUNTEN VOOR ENKELBOEIEN, BEDOELD OM DE BENEN VOOR EEN ONDERDANIGE WIJD GESPREID TE HOUDEN.

56/ STRAF

STRAF KAN WORDEN GEGEVEN WANNEER DE SUB ZICH MISDRAAGT.

57/ STROKENZWEEP

ZWEEP MET MEERDERE STROKEN, VARIEREND VAN ENKELE TOT VEEL. DE STROKEN KUNNEN SMAL OF BREED ZIJN.

58/ TRAMPLING

ENGELS, LETTERLIJK VERTAALD: VERTRAPPEN OF ONDER DE VOET LOPEN. SITUATIE WAARIN IEMAND OP DE GROND LIGT EN IEMAND ANDERS OP HEM GAAT STAAN EN/ OF OVER HEM HEEN LOOPT, WAARDOOR EEN MACHTSITUATIE ONTSTAAT.

59/ VERKRACHTING

IN DE BDSM, IEMAND MET GEWELD TOT GESLACHTSGEMEENSCHAP DWINGEN. HET KAN EEN FANTASIE VAN EEN ONDERDANIGE ZIJN. IN DIT GEVAL ALLEEN MET VOORBINDS.

60/ VERNEDERING

HET IN VERLEGENHEID BRENGEN VAN DE ONDERDANIGE DOOR HEM MET WOORDEN TE PLAGEN, TE BETITELEN MET NEERBUIGENDE WOORDEN EN/ OF DINGEN TE LATEN DOEN WAARVOOR HIJ ZICH SCHAAMT.

61/ VIOLET WAND

WERKTUIG VOOR ELEKTROPLAY DAT KLEINE, DOORGAANS VIOLETKLEURIGE VONKJES PRODUCEERT. GEEFT EEN PRIKKELEND GEVOEL OP DE HUID.

62/ VLIEGENMEPPER

KUNSTSTOF VOORWERP OP EEN FLEXIBELE STEEL DAT EIGENLIJK BEDOELD IS OM VLIEGEN MEE DOOD TE SLAAN, MAAR DAT OOK HEEL GOED ALS SLAGVOORWERP IN EEN SM- SPEL GEBRUIKT KAN WORDEN.

63/ ZWEEP

SLAGINSTRUMENT VEELAL MET MEERDERE STRENGEN

*** 

Hieronder vind je een aantal van extra opties die niet alphabetisch staan, wel behoren tot de mogelijkheden:

64/ SOUNDING

URETRAAL DILATOR

65/ SPUGEN

MEESTAL BEDOELD ALS VERNEDEREND MAAR VAAK GEBRUIKT IN DE MEER PERVERSE SPELLEN. KAN OM HET LICHAAM HEEN VAN DE ONDERDANIGE OF ZELF DWINGEN OF NIET DWINGEN DE ONDERDANIGE OM HET IN ZIJN MOND TE VANGEN EN DAT DOOR TE SLIKKEN.

66/ SLAPPING

OM IEMAND TE KLEINEREN 

67/ LAK, LATEX EN LEER WORSHIPPING

EEN BIJZONDER OPWINDING DOOR HET DRAGEN, RUIKEN OF LIKKEN VAN BEPAALDE MATERIALEN WAARIN MEESTAL DE DOMINANT IS GEKLEEDT, MAAR VOOR DE UITBREIDING VAN DE SPEL KAN DE ONDERDANIGE OOK ZULK OUTFITS DRAGEN.

68/ VINYL FETISH

IN DIT GEVAL HET INPAKKEN VAN DE ONDERDANIGE IN PLASTIEK LAKEN, OM HEM ZO VOOR EEN BESPROKEN TIJDSTIP ACHTER TE LATEN. HET GEVOEL VAN VINYL OP DE BLOTE HUID VAN DE ONDERDANIGE KAN BIJZONDER EFFECT VOOR ZORGEN.

69/ OPSLUITING

HET VOOR LANGERE TIJD DE ONDERDANIGE ACHTER TE LATEN, VASTGEBONDEN OF NIET, MAAR WEL IN EEN KOOI OPGESLOTEN.

70/ DUBBEL DOMINATIE MET MEESTER 

DIT KAN ALLEEN IN DE AVONDUREN GEREGELD WORDEN INDIEN AANGEGEVEN VAN TE VOREN.

71/ BI- SLAAF

BIJ DE AANWEZIGHEID VAN EEN TWEEDE (BI-) SLAAF WORDT DE ONDERDANIGE/ SLAAF GE/ MISBRUIKT. ZULK SESSIES KUNNEN ALLEEN IN DE AVONDUREN GEREGELD WORDEN, NADAT DE CLIENT DIT HEEFT DUIDELIJK IN ZIJN BERICHT AANGEGEVEN.